Rüyada kendini gizlemek

Rüyada kendini gizlemek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kendini gizlemek gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Rüyada sevgiliyi gizlemek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına yorulur.

Rüyada silah gizlemek allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Rüyada tabanca gizlemek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebek gizlemek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi gizlemek duygusallığın ön plana çıkacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalettir.

Rüyada birini gizlemek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, onunla yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinayeti gizlemek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalettir.

Rüyada bir şey gizlemek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments