Rüyada bir şey gizlemek

Rüyada bir şey gizlemek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şey gizlemek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Rüyada bir şey gizlemek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, üzüntülerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyi gizlemek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine inanılır.

Rüyada yüzünü gizlemek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada tabanca gizlemek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah gizlemek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, ne yöne gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birşeyler gizlemek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini gizlemek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek gizlemek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments