Rüyada kendini gözlüklü görmek

Rüyada kendini gözlüklü görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çıkmaza düşeceğine inanılır.

Rüyada kendini gözlüklü gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Rüyada gözlük denemek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işarettir.

Rüyada iki tane gözlük görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutluluk ve saadete delalet eder.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gözlüklü birini gözlüksüz görmek girdiği işleri kaybedeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil gözlük takmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine inanılır.

Rüyada gözlük camı kırmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük düşürmek dargınların ve kırgınların barışacağına, işinden geri kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments