Rüyada yeşil gözlük takmak

Rüyada yeşil gözlük takmak insanları kıracağına, üzeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, patron olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil gözlük takmak gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Rüyada yeşil gözlük takmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, günbegün kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada siyah gözlük takmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, iç sıkıntınızın azalacağına tabir olunur.

Rüyada numaralı gözlük takmak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın gözlük takmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlüğü ters takmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gözlüğü takmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kısa sürede başarısının artacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments