Rüyada kendini kadın gibi görmek

Rüyada kendini kadın gibi görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, malına gelecek zarara, insanların yasa ve kedere boğulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kadın gibi gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kadını erkek gibi görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulur.

Rüyada kadın gibi erkek görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kadın gibi görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Rüyada erkek gibi olmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments