Rüyada kendini koruma olarak görmek

Rüyada kendini koruma olarak görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yollarının açılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini koruma olarak gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Rüyada sigara koru görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koruma görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın korumasını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koru görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada kömür koru görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada korumalık yapmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koruyucu melek görmek imkânlarının çoğalacağına, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments