Rüyada koruma görmek

Rüyada koruma görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, onları rahat ettireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Rüyada koruma gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Rüyada koru görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada odun koru görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koruyan köpek görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada başbakana korumalık yapmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına delalettir.

Rüyada koruma görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada başbakanın korumasını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş koru görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koruyucu köpek görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments