Rüyada kendini mezarda gezerken görmek

Rüyada kendini mezarda gezerken görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada kendini mezarda gezerken gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kendini mezarlıkta gezerken görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini mezarda gezerken görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz gezmiş görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına delalettir.

Rüyada gezmeye gittiğini görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalettir.

Rüyada deniz gezmişi görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü gezerken görmek masumluğunu ispat edeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla gezmeye gitmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments