Rüyada kendini milletvekili olarak görmek

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili olarak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada milletvekili konuşmak haram mala, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek kötü günler görüleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın milletvekili görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına alamet eder.

Rüyada milletvekiliyle konuşmak sıkıntılarını aşacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments