Rüyada kendini serçe görmek

Rüyada kendini serçe görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini serçe gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada iki tane serçe görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Rüyada mavi serçe görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendini serçe görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe yaralamak sıkıntılı bir döneme girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah serçe görmek zafer elde edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada erkek serçe görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada renkli serçe görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kişinin yaşamının değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments