Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada yüksekten aşağı inmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments