Rüyada kendinin büyüdüğünü görmek

Rüyada kendinin büyüdüğünü görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada memelerinin büyüdüğünü görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada diş büyüdüğünü görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada dükkan büyütmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin büyüdüğünü görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyüden kurtulmak gam ve keder çekmeyeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek haksızlığa uğrayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun büyüdüğünü görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments