Rüyada kenger sakızı görmek

Rüyada kenger sakızı görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kenger sakızı gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kenger sakızı görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek kişinin kafasının rahat edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kenger yemek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kenger toplamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Rüyada renkli sakız görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada birine sakız vermek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sakız görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments