Rüyada keşkek dövmek

Rüyada keşkek dövmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, insanların saygısının kazanılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, şansının artacağına rivayet eder.

Rüyada keşkek dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada keşkek dövmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet eder.

Rüyada keşkek almak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşure keşkek görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet eder.

Rüyada keşkek pişirdiğini görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keşkek görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keşkek yediğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keşkek çorbası görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş keşkek görmek barış için adım atacağına, esenliği bulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments