Rüyada kil taşı görmek

Rüyada kil taşı görmek maddi anlamda zayıflayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kil taşı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada kil taşı görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Rüyada namazi ters kilmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kil sürmek kendini dinine daha fazla vereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk alti killari görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Rüyada killi toprak görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulur.

Rüyada bacakta killari almak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kil almak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kil toprak görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ana baba duası alınacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments