Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek dertlerine derman bulacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, zor durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kalemi yere düşürmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işarettir.

Rüyada yere düşürülmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek daha fazla para kazanacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna delalettir.

Rüyada başkasının yere düştüğünü görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere düşeni kaldırmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek mevki makam sahibi olunacağına, güzel günler için yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu yere düşürmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments