Rüyada kilim katlamak

Rüyada kilim katlamak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, süzüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kilim katlamak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Rüyada kilim katlamak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada eski halı kilim görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada ıslak kilim görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerine yeni işler katacağına delalettir.

Rüyada kilim halı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada desenli kilim görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Rüyada mavi kilim görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilim sermek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık kilim görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments