Rüyada kilise mezarlığı görmek

Rüyada kilise mezarlığı görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilise mezarlığı gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Rüyada kilise mezarlığı görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kiliseyi gezmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada kilisenin içinde olmak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kilise ve papaz görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret eder.

Rüyada kilisenin yıkıldığını görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, itibarın sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilise soymak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza tabir olunur.

Rüyada kilisede dua ettiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilise ve cami görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şerife kılıç

Merhabalar. Ben bugün rüyanda yemyeşil bir bahçede arkadaşlarımla beraber arabada gidiyorum. Yolda giderken birkaç tane eski taş tarihi bina gördüm birisini cami minaresi zannettim değildi. Sonra çok düzgün yapılı tarihi bir kilisenin önünden geçtik kilisenin önünde üzerinde haç olan mezarlar vardı. Kapısı güzel bir kiliseydi. Buraya tekrar gelelim ziyarete dedim böyle bitti.