Rüyada kilodunda kan görmek

Rüyada kilodunda kan görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, bereketli işlere gireceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, kolaylık elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kilodunda kan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Rüyada kilodunda kan görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kilo aldığını görmek çok doğru bir yol tutulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada kiloduna çiş yapmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek kazancın daha da artacağına, elindeki imkanların artacağına delalet eder.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments