Rüyada kireç kuyusuna düşmek

Rüyada kireç kuyusuna düşmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek hedeflerine yaklaşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kireç kuyusu görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına inanılır.

Rüyada kirece bulanmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kireçli ev görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada kireç taşı görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kireç ocağı görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kirece batmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işaret eder.

Rüyada kireç badana yapmak büyük başarılara imza atılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments