Rüyada kırık kemer görmek

Rüyada kırık kemer görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kemer gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kırık kemer görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulur.

Rüyada eski kemer görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret eder.

Rüyada pantolon kemeri görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada birinden kemer almak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada renkli kemer görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rugan kemer görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kemerli pantolon görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments