Rüyada kırılan avize görmek

Rüyada kırılan avize görmek variyetinin her geçen gün artacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılan avize gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Rüyada avize kırıldığını görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, saygının hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan avize görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada avize silmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avize hediye almak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalettir.

Rüyada siyah avize görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada avize satın almak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz avize görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments