Rüyada kırılmış ayna görmek

Rüyada kırılmış ayna görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, özgüveninin artacağına, doktordan doktora koşturacağına, merdiven atlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış ayna gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Rüyada kırılan ayna görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış ayna görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına inanılır.

Rüyada ayna kırıldığını görmek rakiplerini alt edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalet eder.

Rüyada dikiz aynasının kırıldığını görmek çok yorulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna kırılmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna kırılmasını görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada aynanın kırıldığını görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments