Rüyada kırılmış sigara görmek

Rüyada kırılmış sigara görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış sigara gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada kırılmış sigara görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara kırıp atmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine alamet eder.

Rüyada kırılan sigara görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada sigaranın kırıldığını görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık sigara içmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuda sigara basmak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Rüyada sigara tabakası görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada sigara kağıdı görmek düşmanların önlerinin açılacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments