Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek

Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, eline geçen malları tutamayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada mezar gitmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne gitmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada gece mezara gitmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments