Rüyada kirli paspas görmek

Rüyada kirli paspas görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kirli paspas gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli paspas görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı paspası görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz paspas görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada banyo paspas görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kapı önü paspası görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada paspas satın almak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada paspas yıkamak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak paspas görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments