Rüyada kirli su içmek

Rüyada kirli su içmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Rüyada kirli su içmek gördüyseniz:

  • Belli hedef veya isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilecek destekleyici etkiler altındasınız.

Rüyada kirli su içmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada kirli bardaktan su içmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işarettir.

Rüyada kirli süt içmek eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kirli suyun aktığını görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet eder.

Rüyada evde kirli su görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada kirli ve temiz su görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kirli bir su görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments