Rüyada kirli suyla abdest almak

Rüyada kirli suyla abdest almak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suyla abdest almak gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kirli suyla abdest almak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kirli suda abdest almak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada abdest suyu aramak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada abdest almak için su bulamamak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada birine abdest suyu vermek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada akan suyla abdest almak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde abdest almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül suyuyla abdest almak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments