Rüyada kirli suyu süpürmek

Rüyada kirli suyu süpürmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, büyük zararlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Rüyada kirli su süpürmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada kirli suyu süpürmek zor zamanların çok eskide kalacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kirli yeri süpürmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, elinin darda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli halı süpürmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulur.

Rüyada çamurlu su süpürmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su süpürmek işlerin büyüyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine işarettir.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek başının belaya girmeyeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments