Rüyada arkadaşıyla dudaktan öpüşmek

Rüyada arkadaşıyla dudaktan öpüşmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Rüyada arkadaşınla dudaktan öpüşmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla dudaktan öpüşmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşla dudaktan öpüşmek daha fazla rızık elde edileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments