Rüyada kırmızı fasulye görmek

Rüyada kırmızı fasulye görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı fasulye gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada kırmızı fasulye görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye pişirmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işarettir.

Rüyada fasulye sulamak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, büyük problemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada fasulye ektiğini görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna delalettir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments