Rüyada kısmeti görmek

Rüyada kısmeti görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kısmeti gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada kısmetinin açıldığını görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısmet görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Rüyada kısmet çıktığını görmek mutluluğa ve neşeye, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısmeti görmek allah’ın sevgisini kazanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kısmet çıkması görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada kısmetini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada kısmet aramak araba alınacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada kısmetinin çıktığını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments