Rüyada kıyametin başladığını görmek

Rüyada kıyametin başladığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına yorulur.

Rüyada kıyametin başladığını gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada kıyametin başladığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir işe başlamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar başlamak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada okula tekrar başlamak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, iş öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmaya başladığını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş başlamak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev yapmaya başlamak işte de mutlu olunacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments