Rüyada kıyametin haberini almak

Rüyada kıyametin haberini almak elinin darlıktan kurtulacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, büyük zararlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin haberini almak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada kıyameti haber vermek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet habercisi görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin haberini almak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet haberi almak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet kopmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kıyamette namaz kılmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet yaklaştığını görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments