Rüyada kıyametin kopmadığını görmek

Rüyada kıyametin kopmadığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, beklentilerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmadığını gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işarettir.

Rüyada kıyametin başladığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine inanılır.

Rüyada kıyamet anını yaşamak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamette namaz kılmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalettir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek yaşam sevincinin geri geleceğine, fakir çocukları giydireceğine alamet eder.

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments