Rüyada kızı ellemek

Rüyada kızı ellemek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızı ellemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Rüyada kıza ellemek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kızı ellemek uzak bir yola gidileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı ellemek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kızın memesini ellemek hayır ve bereketin artmasına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa ellemek ailesini de mutlu edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Rüyada kendi kakasını ellemek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, dertlerine derman bulacağına delalet eder.

Rüyada çamur ellemek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti ellemek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments