Rüyada kızının kör olduğunu görmek

Rüyada kızının kör olduğunu görmek yeni işlere girişileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, ilerleyemeyeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Rüyada kör kıza yardım etmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada kızının kör olduğunu görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, geleceğine bakacağına delalettir.

Rüyada kör bir kıza yardım etmek çalışmalarının yarıda kalacağına, yokluğun biteceğine delalettir.

Rüyada kör adamla evlenmek küfürlü söze, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözünü kör görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada gözü kör bebek görmek yönetici makamına oturacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kör görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments