Rüyada kızının küçüldüğünü görmek

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, karlı çıkacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada kızının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz refaha kavuşmanızda etkili olabilir veya karlı bir hal alabilir.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek işlerin sarpa saracağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments