Rüyada kızının yüzünde yara görmek

Rüyada kızının yüzünde yara görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada kızının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Rüyada kızının yüzünde yara görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli yüzü yara görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek daha bir sevileceğine, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek kudreti ve cesareti bulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada yüzü yaralanmak aksiliklerin başgöstereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments