Rüyada klavye görmek

Rüyada klavye görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, beklentilerinin yerine geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, istediği herşeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada klavye gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada klavye görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, doyasıya hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada klavyeli telefon görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar klavyesi görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments