Rüyada kocaman gemi görmek

Rüyada kocaman gemi görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman gemi gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Rüyada kocaman gemi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına alamet eder.

Rüyada kocaman bir gemi görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman elma görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman burun görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman domates görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman sivilce görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman patlıcan görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments