Rüyada armut kesmek

Rüyada armut kesmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kazancın artmasına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada armut kesmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada armut kesmek düzeninin yeniden sağlanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine tabir olunur.

Rüyada armut fidanı görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük armut görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada iri armut görmek sorunların çözüme kavuşacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada armut ağacından armut yemek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, sermaye elde edeceğine delalet eder.

Rüyada armut ve üzüm görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve armut toplamak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasından armut almak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments