Rüyada armut verdiğini görmek

Rüyada armut verdiğini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut verdiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Rüyada armut verdiğini görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birine armut verdiğini görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada armut ve üzüm görmek komşular tarafından kötülenileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada ham armut yemek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Rüyada armut çekirdeği görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada şeftali ve armut görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada manavdan armut almak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments