Rüyada kocasının vurulduğunu görmek

Rüyada kocasının vurulduğunu görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kişinin fakirleşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek şansının da açık olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın vurulduğunu görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet eder.

Rüyada kocasının vurulduğunu görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken vurulmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işarettir.

Rüyada hamileyken vurulmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments