Rüyada armut yiyen birini görmek

Rüyada armut yiyen birini görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kazancının çok düşeceğine yorulur.

Rüyada armut yiyen birini gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Rüyada dalından armut toplamak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Rüyada incir armut görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Rüyada armut ağacına çıkmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacından düşmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalet eder.

Rüyada armut şeftali görmek yenisinin başlayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut tarlası görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil armut görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Rüyada elma ve armut toplamak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments