Rüyada yeşil armut görmek

Rüyada yeşil armut görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, konuşmaz olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yeşil armut gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil armut yemek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil armut toplamak maddi olanakların kötüleşeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil armut görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada şeftali ve armut görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu armut görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işarettir.

Rüyada armut ve ayva görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut seçmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments