Rüyada kok kömür görmek

Rüyada kok kömür görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işlerin devam edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kok kömür gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Rüyada kok kömür görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kok kömürü görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş tavuk görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada ter koktuğunu görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak koktuğunu görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments