Rüyada kokan mezar görmek

Rüyada kokan mezar görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada kokan mezar gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Rüyada kokan mezar görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokan ayak görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada kokan köpek görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kokan et görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kokan çiçek görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kokan tuvalet görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada mezarların üzerinde yürümek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada mezarın içinde bebek görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments