Rüyada koku sürmek

Rüyada koku sürmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ufkunun açılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koku sürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada koku sürmek güçten düşeceğine, yorulacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu duymak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali kokusu duymak yanlış yollardan döneceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalettir.

Rüyada bebek kokusu görmek hayata küseceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabe kokusu görmek hayattan daha zevk alacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leş kokusu almak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki kokusu duymak talihin yüzlerine güleceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments