Rüyada kol altı kılı görmek

Rüyada kol altı kılı görmek çok iyi mevkilere geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol altı kılı gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da fiziksel bazı konuları hafife almanız size zarar verebilir.

Rüyada kol altı kılı görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına alamet eder.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak kazancının çok düşeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kol saati aldığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet eder.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada kol saat aldığını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet eder.

Rüyada kol altı görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada kol çantası aldığını görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments